Om oss

Servi Ship Technic er en avdeling i Servi Ulsteinvik AS.
Servi er Norges største produsent av hydraulisk utstyr med historie tilbake til 1912. Vi har avdelinger i Ski, Kongsberg, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Ulsteinvik, Trondheim, Rissa og Gøteborg. Servi Group er i dag heleid av Ferd. Vi har lenge vært Norges største leverandør av hydraulikk til offshore- og marinindustrien, i tillegg til forsvarsindustri og landbasert industri. I tillegg er vi en betydelig leverandør av pneumatikk, vakuum, elektromekanikk, glidelagre, prøveutstyr til vei og anlegg samt vindusviskersystemer til marin og offshore.

I over 100 år har Servi vært leverandør av power and motion control. Det startet med at Sophus Berendsen etablerte Ingeniørforretningen Atlas i 1912.

Servi ble kjøpt av Ferd i 2013. Dette gir oss unike utviklingsmuligheter, og en ny epoke startet i vår historie. 1. oktober i 2013 ble vi Servi Group og lanserte nytt navn og ny profil.

Med våre tre selskaper og ni arbeidssteder er vi kjent i markedet som en stor leverandør innen offshoreindustri, marinindustri og landbasert industri. Selskapene i Servi Group utgjør et solid fundament for vekst, og vi ser frem til videre satsing